Het gebruik van Cookies op onze website

Cookies Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die een website op uw computer bewaard.

Wanneer u de website van Michell Instruments bezoekt, en uw browser staat cookies toe, betekent dat voor ons dat u onze producten wilt bekijken en dat u toestemming geeft tot het gebruik van cookies door onze website.

Wij gebruiken de cookies alleen voor Google Analytics. Met deze informatie kunnen we de prestaties van onze website beoordelen. Door de data te analyseren kunnen we zien hoe bezoekers door onze website klikken. De cookies bevatten geen persoonlijke informatie en kunnen niet naar u herleidt worden.

De cookies die we gebruiken zijn:

Cookie naam Doel Verloopt
__utma Deze cookie wordt gebruikt om iedere unieke bezoeker op onze site te onderscheiden.2 jaar
__utmb __utmc Deze cookies werken samen om de gemiddelde tijd die een bezoeker op onze site spendeert te berekenen. __utmb - 30 minuten __utmc – wanneer u de browser afsluit
__utmz Deze cookie slaat informatie op hoe de pagina was bereikt (bijvoorbeeld, via resultaat van een zoekmachine of een directe link)6 maanden
__utmmobile Deze cookie wordt gebruikt om iedere unieke bezoeker op onze site te onderscheiden.2 jaar

U kunt uw browser instellingen wijzigen en cookies niet accepteren. Dit zal uw gebruik van de Michell Instruments’ website niet beïnvloeden. Gebruik eventueel uw browser help menu om uit te zoeken hoe u de instellingen kunt wijzigen.

Voor meer informatie over deze cookies klik hier